Berlin

Ja de va ett tagsen jag skrev =( Sorry, men de va mycket nu runt jul, som för manga.
Men julafton va jätte mysig och kanon bra. Jag fick ett spa upplevelse för 2 av älsklingen och självklart sa ska han följa med. Ficka massa andra bra saker givetvis =)
Dagen efter julafton bar det av till Berlin för att hälsa pa Michas pappa och fru plus resten av släkten.
Det har varit jätte trevligt hittills. Har ätit massa typisk Tysk jul mat. En del gott en del mindre gott.
Idag sa va vi och at pa en jätte mysigt "hak". Och de va jul pyntat helt i min stil =) Massa ljus, kulor och tomtar mm. Sa jag sa till älsklingen att sa vill jag hade nästa ar. Han va mindre imponerad hahaha.
I morgon sa ska vi antinen kolla pa olika bunkrar eller ga pa ett akvariums grej. Det blir roligt vilket som. Som sagt de finns väldigt mycket att se här i Berlin. Sa dett är tur att man ska hit flr ggr.

Nu är det dag att nana lite. Ska försöka att skriva mer i morgon.

Julafton =)

Ja då va denna julafton över. Men de har varit väldigt trevligt och mysigt.
Vi har firat hemma hos min lilla syster och hennes sambo.
De va första gången på länge som de vi hade en tomte som kom. Men de är ju tack vare att min systerdotter börjar bli lite äldre så hon förstår. De va dock hennes första tomte. Tror inte att hon diggade de fullt ut. Men de gick ändå bättre än förväntat.

Igår va vi nere hos Michas mamma och morfar. Och imorgon åker vi till Tyskland och ska fira med den sidan släkten. De ska bli kul och se hur dem har de. Så vi kommer tillbaka lagom till nyår. Som vi ska fira här i år. De blir säkert kanon kul.

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt God Jul =)

Skinkan står i ugnen

Jag vet att man egentligen ska göra dn i morgon. Men jag hinner inte i morgon. Direkt efter jobbet ska vi till småland och fira jul med Michas mamma. Måste dock köpa 2 julklappar till innan vi åker i morgon.

Dagen för övrigt har varit bra, rätt mycket att göra på jobbet nu innan jul. Alla fakturerna måste in så att dem kan betalas i tid mm. Hra en del fakrurer kvar att ta tag i imorgon.

Äntligen är älsklingen klar med sitt Lanande(stavas de så?) Fast nu ligger han i sängen och är trött. Vem är inte trött?! De ska bli väldigt skönt med lite jul ledigt. Och VÄLDIGT GOTT MED JULSKINKA =).