Hjärnblödning!

Vilken dag det har varit hittills. Först hemma vet vi inte riktigt om vi kan/ska hämta våran bil?! Kan vi ha lånebilen över helgen?! Visst det är ju bara lyfta luren men det spelar ju ingen roll om ingen svarar eller sitter inne på det rätta svaret haha.
 
Här på jobbet har det varit full rulle. Vilket i och för sig är roligt, tur att mycket hände medans mina kära chefer var kvar.
Jag kan ju givetvis inte säga så mycket om våra gäster. Men jag kan säga så här, jag är inte bra på norska och jag är definitivt inte bra på asiatisk norska. Håll i håret vad jag fick anstränga mig. Men man lär sig något nytt varje dag och "problem" är ju till för att lösas.
 
 
 
 

Ny familjemedlem!

Min/våran trogna vän dammsugaren har tackat för sig. Men idag så knackade den nya familjemedlemen på dörren. Givetvis så är det ytterligare en tysk haha. (Maken vill gärna att det ska vara Bosch)

Jag har inte invigt den nya än men det dröjer inte länge till.Sista Januari!

God morgon mina vänner! Då var det snart slut på första månaden. Tiden går fort när man har roligt :-) Och vi går mot varmare tider, fast det kan man inte tro just nu. Det ska tydligen komma mer snö, kan inte påstå att jag är så imponerad av de.

Helgen består av jobb. Att jobb så lite som jag gör nu har ju sina för och nackdelar. Fördelen är ju att jag har massa tid över till annat kul och att det är extra kul att komma till jobbet. Nackdelarna är ju givetvis pengarna och att man träffar sina kollegor för sällan.

Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe.