Bra helg.

Hellu.
Ny vecka nya utmaningar. Min helg har varit riktigt bra. I fredags god mat med trevligt sällskap. I lördags lugnt och skönt (med inslag av näsblod), på kvällen melodifestivalen. Jag var inne hos Backmans och tjötade skit.

Igår var jag hos mormor och hälsade på. Jag vill passa på att umgås och prata mycket med henne. Jag gjorde inte de lika mycket när morfar levde. Vilket jag ångrar djupt. Han betydde väldigt mycket för mig. 

Idag vaknade jag (och alla andra) till ett vinterlandskap. Det är jätte mysigt men kom igen. De ska bli vår nu. Snön är typ 2 månader sen.


Näsblod from hell!

(jag vill varna för känsliga bilder)

Jag gick upp med maken och åt frukost. De va mysigt, trots att jag va lite grinig i morse. Jag är sådana ibland. I alla fall, precis innan maken gick,började jag blöda näsblod. Till råga på allt så äter jag blodförtunnande. Så ni kan gissa att de forsade.

Det tog över en timme innan de slutade. Nu hoppas jag att de inte kommer tillbaka. Jag kan säga att tamponger is the shit. 

Surdeg och fredagsmys.

Vi är ganska nyss hemkommen från en trevlig kväll. Vi blev bjudna på riktigt god mat. Alltså, Malin är grym på att laga mat och speciellt göra goda såser.


Vi pratade om ditt och datt. Jag och Kristian kom in på bakning, eftersom hab har bakat mycket bröd de senaste, på egen satt surdeg. Och jag blev så jädra inspirerand att jag satte 2 själv när jag kom hem. Vi får väl se om jag lyckas. Nu blir det sängen.