Black friday!

Det märks verkligen att det är Black friday. jag får mail hela tiden som påminner mig om detta. Men jag ska inte handla något, kanske från jotex ;-)
 
I kväll är det julfest med jobbet. Så jag jobbar till ca 12 sen ska jag och några av kollegorna styra upp inför kvällen. Det skak verkligen bli kul i kväll, tror även att det kommer att bli en lagom kväll. Känns som om alla är taggade men i veckan så har de flesta på jobbet var lite zombies. Så något direkt fylleslag blir det nog inte. Vilket är bra.
 
 

Eldade!

Det hände en liten olycka på jobbet för ett tagsen. Jag har ju ljus på skrivbordet, det är ju jätte mysigt. Dessvärre så råkade jag elda lite på min telefon sladd. Blev lite nervös så jag flyttade på ljusen till andra sidan. Peppar peppar så har det inte hänt någon mer olycka.
 
 

Panik!!!

Vaknade första gången 3:30 i natt. Somnade om, vaknade av Michas klocka 7:40. PANIK! Jag hatar verkligen att försova mig. Känns som om man (läs jag) måste "jobba" ikapp hela dagen bara för de. Och till råga på allt så var det en olycka vid Lindome motet så kön stod ju helt still. Det tog mig ca 1 timma att komma till jobbet.
 
Jag hörde givetvis av mig till mina kollegor och sa att jag skulle bli sen. Fick höra när jag kom hit att min kollega Emma hade lagt benen på ryggen och typ sprungit hit. Jag kan se detta framför mig, stackarn. Emma du är grym <3
 
På tyskan i går gick det bra, nästa gång är det sista gången för detta år. Ska givetvis anmäla mig till nästa.