Sista Juni

Det har verkligen vart hur vart som helst på jobbet idag. Men har ändock vart produktiv =)
Tyvärr så fick jag ett tråkigt besked. Min vän T, hennes ex pojkvän gick bort för 2 veckor sen. Så hon kom förbi jobbet och pratade å grät ut lite.

Nu i eftermiddags va jag och älsklingen på banken och pratade lite med våran bank tjej. Hon ska vara mamma ledig i 1 år. Så nu är vi öppnat ett "gemensamt" sparkonto.


Nu ska jag göra ingenting. Få i mig lite mat och slappa.....


Havet och vetrinär

Vilket underbart väder det har vart de senste dagarna. Så igår efter jobbet åkte jag ut till Lollo som låg ute vid havet. Tog dock liet fel på vart hon låg så jag fick ta "strand promenaden". Vill ju bara tillägga att de inte finns någon sådan där, utan jag fick knata genom stock, sten och tång samt lite tångdy. Men jag kom fram helskinnad och torr =)Sen va det dags att åka till vetrinären med lille prinsen. Hans prostata såg bra ut. Men han har ont i höger axel (framben), så han har fått tabletter mot inflamation. Sen har han en infektion på samtliga ben. efetrsom han är gräspollen allergisk så har ju vi trott att han är röd/rosa bara för de. Men det va tydligen inte bara därför. Så nu har han tabletter för de,också. Man kan säga att han är en piller hund just nu.
tack och lov så har han svarat bra på medicinen, redan efter första dan. Men vi ska tillbaka med han om ca 2 veckor.

Varma härliga dag

God morgon

Det är ju helt underbart väder ute, svensk sommar när den är som bäst. Hoppas verkligen den håller i sig.

Här på jobbet rullar det på som vanligt coh det är rätt skönt. Snart är det dags att göra iordning frukosten.

Nä men nu har jag inte så mycket mer att säga. Så ha en underbar dag i solen =)


 lånad från goggle