Närmar sig.

Känns skönt att det är onsdag, för veckan brukar alltid gå lite fortare efter de. Men bara för att jag ska ha semester kommer den säkert gå såååååå långsamt. Värmen i går kan man ju egentligen inte klaga på. Hoppas på sånt väder hela min semester. Enligt vad jag har sett på olika väder appar och sidor ska det var hur fint och varmt som helst neråt Tyskland. Det gillar jag =)
 
Ser lovande ut. Det behöver inte alltid vara strålande solsken, bara det är varmt.
 
 

Mer....

Nu börjar man märka att det är fler som har kommit tillbaka från semiterna. Telefonen har ringt jätte mycket redan, vilket är jätte roligt. Tiden går fortare och man håller sig sysselsatt.
 
I går kom min underbara vän Malin på besök. Satt faktiskt ute en bra stund. Fick ta på min en filt och en tröja men annars vart det riktigt skönt.
jag gillar verkligen att värmer är på väg, precis lagom till min semester. Kan inte ha planerat de bättre haha.
 
Nu längtar jag till det här:
 
Det är inte alltid det finns denna öl överallt men jag hoppas.
 

Samt denna underbara skinka!
 

Något som jag också längtat till är denna öl. Sååååå god!
 
 

Sista veckan!

Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar sen har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. Inte för att det är sånt super bra väder eller för att jag har det jätte stressigt på jobbet. men bara känslan av att man är ledig, åka iväg och kolla på saker och lämna landet en stund. Samt äta och dricka extra gott =)
 
Vårat vardagsrum är klart. Är verkligen stolt över min man som är så duktig.