Pain and Gain!

Har ni inte sett den se den. Den ska vara verklighets baserad. Det en frukstansvärt rolig film. Att det finns människor som är så korkade ja det tror jag på hahaha. 
Se den....
 
 
 

Näst sista dagen!

Ja då var det snart slut på det här året. Måste säga att trots alla sjukhus besök och andra åkommer jag har haft det här året. Är jag ändå nöjd. Men jag hoppas på ett lite bättre år nästa år. Visst det är mycket som man påverkar själv men inte allt.
 
Idag har jag (och resten av Kungsbacka) varit och handlat inför i morgon. Jag och maken ska vara hemma och äta gott och spela spel. Känner att jag inte ritkigt orkar med en massa stohej. Plus att jag tyckte att vi hade det så mysigt förra nyår. Sen vill jag inte riktigt lämna Rocky själv, han är inte skott rädd men ändå. 
 
Hur ska Ni fira?!
 

Igår och lite idag!

Igår gick vi upp lite för sent. Men det var vi väl värda. Mamma ringde och frågade om vi ville komma på middag. Vi tackade ja men insåg sen att vi inte skulle hinna. Eftersom vi enligt tradition åker till min gamle vän Madde och firar henne. Så hade det blivit lite för stressigt.
Vi plockade upp en annan gammal vän, , Ulrika, på vägen.
Hemma hos Madde bjöds det på tacos, rätt gött att få ett avbrott i julmaten. Kvällen var jättetrevlig och lugn. Vi åkte hem ganska tidigt, jag blir fortfarande trött rätt fort.

Nu är vi på till min svärmor, det blir det sista julfirandet för i år. Tror jag iallafall.