Hem kära hem!

Dagen har varit bra. Det har flytit på och jag har haft lika bra humör idag som igår. Gästerna har också varit på toppen humör. Nu sitter jag på tåget på väg hem. Ledig nu i 3 dagar, ska bli riktigt skönt.
I morgon blir det nog en liten shoppingrunda. Men jag ska starta min dag lugnt och skönt. Ingen stress.

Lite trött!

Hade tänkt att gå på yoga idag men jag råkade somna om. Kanske lika bra för jag kom på att jag måste ju boka tid. Vilket jag inte hade gjort.
I dag har jag grejat lite hemma. Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet. Efter detta pass så är jag ledig i 3 dagar vilket ska bli skönt. Behöver ladda batterierna lite. Börjar kännas att det har varit mycket jobb plus att det är väldigt mycket att göra. Vilket är på både gott och ont. Det är ju tråkigt att "leta" efter något att göra. Men man (läs jag) blir också j****t trött när det är "för mycket".

Sex and the city!

För några år sedan så var det min bibel. Verkligen älskade den, det gör jag fortfarande. Men helt ärligt så ser jag den nu med helt andra ögon. Har precis börjat se om den från början.
Vissa saker som dem stör sig på eller bara diskuterar om kan jag tycka är så löjliga. Ta bara när Big inte vill skriva ditt namn på ett kort (till en bröllops present) så är det tydligen hela världen. Visst jag förstår de underliggande men det är väl bara för HENNE (Carrie) att skriva hans namn. Det hade jag gjort, sen är det väl andra små saker. Men för övrigt så är den underbar, nu som då :-)