Helgen....

I fredags så hade jag Home party här hemma. Det va riktigt trevligt. Ni ska få se vad jag köpte när jag har fått alla sakerna. Tack alla som kom, hoppas även Ni är nöjda är =)

Jag har ischias lite då och då. Tydligen så ville den dyka upp i helgen. Sent fredag kväll fick jag de och jag har knappt kunna gå på hela helgen. det är tur att jag har en såndan underbar sambo som fixar och donar.
Älsklingen överrasakde mig med 2 fribiljetter till Özz nujen som uppträdde här i Kungsbacka. Trots att han jobbade i lördags så avvarade han 2 timmar så vi kunde gå. Eller jag haltade dit med stöd av älskling♥ 
jag kan varmt rekommendera att se hans förställning Dålig Stämmning. Fy fan va vi skrattade, han slank även in lite allvar i de men inte så att det "störde". får ni möjlighet så se den.

Söndagen va en riktig söndag. Slappade i princip hela dagen. Jag lyckades även ta en sväng med dammsugaren men sen va det stopp. Älsklingen jobbade men kom hem ganska lagom till att se BB med mig =).

I dag är han ledig och det är skönt, skönt att få lite tid med han ♥

Vad har Ni gjort för kul i helgen?!

Ännu en fin dag

Soler lyser fint även idag, fast det är lite mer dis i dag. Men man har fortfarande vårkänslor.
Jag går omkring i med "sockerdricka" i kroppen. Ni vet den där bubblande känslan av ren och skär lycka.  Jag är lyckligtlottad som har träffat en man som jag verkligen känner samhörighet med och som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Skulle inte vilja byta han mot något. 

♥Du är bästa min fina älskling♥ 

Kvälls besök

Mamma och minsta lill syster kom på besök. Jag ska ha home party i morgon och mamma skulle egentligen komma men har fått förhinder. så hon va här och la en beställning nu istället. Tack mamma, plus att det är alltid trevligt med lite sällskap så här på kvällskvisten.
Nu blir det mys i soffan med lille prinsen...