Lite blandat

Oj vad mycket folk det va på Ikea. Har folk inget annat att göra på en söndag eftermiddag, öh va sa jag nu?! haha
hur som helst så fick jag köpte det jag ville ha i alla fall. Värmeljus, "vanliga" ljus och doftljus. Samt det viktigaste, lådor så jag kan få ordning på kaoset i ett av skåpen i köket.Har även passat på att prova mitt nya nagellack....Om en timme blir det pizza, Beck och mys med min älskling. En perfekt avslutning på helgen.

Jag har bestämt mig

Jag har inte kommit i väg till Ikea än om ni undrar. MEN jag har bestämt mig för att klippa mig kort. Blev så sugen och inspirerad när jag såg Petras (septembers) frisyr igår. Hon är ju med i serien Så mycket bättre. Så jag har nu ringt "min" frisör och vi ska ta och göra de så fort vi hittar en bra tid denna veckan. Om jag skulle ångra mig så kan jag ju trösta mig med att det växer ut igen =) haha... Men jag tror inte att jag kommer att göra de, är rätt trött på lång,halv långt hår nu.  Lovar att visa före och efter bild.....
Så här ser jag ialla fall ut nu,ungefär... Tråkigt!!

Trött på kaos

Vi fick gjort en hel del igår men vi är int eklara. Jag spyr snart på kaoset här hemma. Kan liksom inte städa riktigt för det kommer ju bara mer damm. Gahhhh!!! Men idag sak älsklingen få undan mycket(hoppas jag). Jag tänkte åka till Ikea och spana lite. Har lite grejer som jag ska köpa. Om inte anna så behöver jag komma hemmifrån en stund.

Vad har Ni för planer idag?