31 Dagar

God morgon mina vänner!

I går höll jag i gång med slänga skit och greja hemma tills 20, då la jag mig i ett varmt bad. Det är en sådan underbar känsla när man slänger skit. Även om det inte alltid syns så är det ju endå känslan =)

Efter jobbet så ska jag åka upp till morfar, det kanske är sista gången som jag kommer att träffa han. Tyvärr är det så nära. Man vet att vi alla ska dit men det är endå så förbannat jobbigt. Fast värst är det nog för mormor, hon har ju levt med sin stora kärlek i över 57 år. Och snart är hon "själv".

I dag fyller mammas gubbe Anders år =) Stoooort Grattis på 60 års dagen!!!

32 Dagar

God morgon!
I dag är det stålande solsken dock fortfarande lite blåsigt. Men det känns som om det går åt rätt håll i alla fall.

Äntligen ska vi slänga en massa skit som vi har ståendes hemma. Direkt efter jobbet ska jag åka och hämta en lite lasbil som vi får plats med allt i. Vi har ingen dragkrok på bilen därav lastbilen. 

Vi insåg i går att vi har en heldel att göra de närmsta veckorna. De flesta är roliga saker, till helgen fyller mammas gubbe år och han fyller jämt, jag ska åka och klippa mig på söndag. Nästa vecka är det påsk och då blir det middag med familjen och min svåger fyller år. Veckan därpå firar jag och älsklingen 3 år och på söndagen kommer svärföräldrarna från tyskland. Sen fyller älsklingen år och morfar. Sen ska jag på kurs och sen är det nästa dags för oss att åka till Vegas =)

Mitt upp i allt ska vi göra klart badrummet,jobba och förhoppningsvis vara sociala med våra kära vänner.
Jag klagar absolut inte, det är bara kul att det händer något =)

Tisdag kväll

Ja då va denna dagen snart över. Vi har hunnit med massa saker, lill killen har klippt sig, lagat och ätit mat, älsklingen har grejat i badrummet, tvättat 3 maskiner och vi har listat allt som ska slängas denna omgång.
Nu ska jag bara vänta på att den sista maskinen tvätt är klar sen ska jag gå och lägga mig.

Ha en underbar kväll =)