Bröd!

Idag har jag ägnat mig åt att bara baka bröd. Ja jag har hunnit tvätta också. Men 6 st limpor blev det. Är riktigt nöjd, så nu finns de bröd en stund framöver. Under mitt bakande hade jag på spotify så dansat för Rocky har jag också gjort. Han har mest tittat på mig som jag är en idiot =) Men det bjuder jag på, grannarna har säkert sett mig också =)
 
 
 

Stormen!

Jag var helt inställd på att jag skulle få stanna över på jobbet över natten. Och att det skulle vara mycket värre än vad det blev. Det är ju skönt att det inte blev några jätte skador.
Läste precis på Aftonbladets sida, visst dem kanske hade haft lite fel hur långt norrut stormen skulle ta sig. Men hade man inte gått ut med en varning så  hade (som dem säger i artikeln) fått skit för det med.
 
Hur hårt drabbades Ni av stormen?!
 
 

Mosters lilla budda!

Nu har vi hämtat lilla budda. Det gick alldeles utmärkt att åka bil med moster. Nu har vi gjort potatisgratäng och ställt in i ugnen. Vi har ätit lite gröt, blivit kompisar med Rocky. Hon är inte det minsta rädd för han, jo när han skällde förut (inte på henne) då var det lite läskigt.