27:e September!

God morgon vänner,
 
I natt har jag sovit bättre. Dock vaknade jag av att maken hade tagit min ena kudde. Han fick vackert lämna tillbaks den. 
I dag är jag trött så det får bli en lugn dag. Ska ta mig ann små saker, jag tänkte dammsuga och laga middag. Annars så blir det lugnt. 
 
Vad hittar ni på idag?!
 
 

Bästa tidningen!

 
 
Jag älskara att läsa denna tidningen, den är verkligen matnyttigpå många vis. Denna gång tar den upp skolgången. Och efter att ha läst de flesta artiklarna så jag själv se tillbaka på min egen skoltid. Jag hade nog egentligen behövt mycket mer stöd än vad jag fick. För att ha hjärtfel är en jädra energi tjuv. Om du har ansträngt dig på gympan så kanske man faktiskt inte orkar att kocentrera sig på ett stort prov eller 4 lektioner till. Jga kanske skulle haft en mer anpassad skolgång. Men samtidigt så ville jag ju göra och orka lika mycket som alla andra och kände mig jätte dum när jag inte gjorde de.
I dag kan jag fortfarande känna så men jag har lärt mig att anpassa vardagen lite bättre. 
Som nu, jag har "bara" varit på lunch och varit och klippt mig. Men jag är helt slut jag sitter i soffan och kommer inte göra så mycket mer i dag än att gå till sängs. 
 
 

Ny klippt!

I dag har det varit en lugn och skön dag. Åkte ner till stan och käkade lunch. Det blev schnitzel med potais och rödvinssky. Mycket gott!
 
 
Till sällskap hade jag min gamla vapendragare Lollo. Det var mycket trevligt.
 
Sen bar det av (2 dörrar brevid) till frisören. Och nu blev det kort. Jag trivs jätte bra i de och jag vet att det är många som jublar nu. Många av mina nära och kära har tycket en längre tid att jag ska klippa mig. Men har verkligen inte velat men nu kände jag att jag var trött på att "bara" ha tofs. För inte orkade jag engegera mig till att göra något kul.