Julpyntning, Idol och sockerkaka

God kväll mina vänner.
Eftermiddag/kvällen har sätt ut följande:
Tar ner julsakerna från vinden, gå igenom de som ska upp, lyssna på julmusik =)
Slänga upp alla julsaker, det är bara som fattas men den kommer inte än. Jag har köket kvvar att pynta klart. Älsklingen har ockuperat köket med sin datopr som är isär plockad. Så jag får gå upp lite tidigare än tänkt i morgon och baka kanelbullar. Kanske även en sockerkaka till. Men det gör inget.
Lill killen kom starx efter 16, hansatte sig direkt med sin dator. Det blev lite middag. Nu väntar jag på att Idol ska böra igen. Lill killen ligger och sover, jag kollar på tv(och bloggar) älsklingen svär över datorn.

Bilder på mitt julpyntande kommer i morgon.

Hoppas ni har haft en underbar kväll.

En rubrik

God morgon.
I går jobbade jag hela dagen och hade inte riktigt tid att blogga. När jag kom hem va jag för trött =(
Jag kollade på min nya serie hela kvällen, den är riktigt mysig. Huset Elliott heter den.

I kväll kommer lill killen, han ska bara var hos oss till morgon kväll. Mina planer är att springa emelln baket och Idol. Just nu så är jag svin trött, vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken. Snart ska jag duka till frukost tänkte jag. Lite näring kanske piggar upp.


lånad från google

Mindfulness kväll

Jag och Fru J på jobbet med några andra damer har vart på en föreläsning om mindfulness. Det va väl intressant så men mycket av de hon pratade om och de övningar vi fick göra. Påminde om vissa yoga övningar och meditation.
Sen handlade det mycket om NUET, att vara här och nu. Och det förstår jag helt och hållet. Tyvärr fick jag känsla av att HON inte va här(där) och NU. Hon va ingen dålig föreläsare, men hon kändes inte fokuserad. Men annars trevligt och intressant.Cecilia Åkesdotter (föreläsaren) Bild lånad från google