Inget Nytt

Nu har jag grejat klart och sovit en stund. Ska åka hem till min vän Lollo nu. Ska bli kul/skönt att förhoppningsvis få skratta lite. Annars inget nytt. Försökte ringa mormor men mob va avstängd så jag antar att hon är hos mamma. Och jag utgår ifrån att allt är bra eftersom hon inte har ringt.

Ska gå till jobbet i morgon. Har faktiskt förträngt de helt. Men även de ska bli skönt. Få koncentrera sig på helt andra saker. Om det nu går,det märker vi.

Kommer troligtvis inte skriva mer idag så ni få ha det underbart så hörs vi i morgon

Puss Angela

Saknar rubrik....

Nu börjar jag känna mig lite rastlös, tvätten sköter ju sig själv så man kan inget annat gör än vänta. Borde kanske äta lite iofs... Nu börjar jag känna mig orolig i kroppen. FAN!!! Om ni tycker att meningarna inte hänger ihop eller så, så är det för att jag bara skriver nu va som kommer upp i huvudet.
Fan va jobbigt det är att se mamma så svag. Hon som ALLTID är på allerten. Tänk om hon inte kommer att bli helt återställd?! Jag vill ha MIN mamma tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Nästa inlägg hoppas jag att jag är lite mer uppåt.....

Grejar lite....

Hur konstig det än låter så är det rätt skönt att gå och greja lite. Nu är undervåningen nästan klar. Här uppe är det inte så mycket att göra. ska dammsuga och torka av i badrummet.
Micha är och jobbar, även om jag vill ha han hemma så är det lite skönt att vara själv.

2 positiva saker har hänt mitt i allt elände. 2 av mina vänner har ÄNTLIGEN  fått barn. Det blev en av varje..
Så ett stort Garttis till Er båda, ni vet vilka ni är =)

Hur har ni haft de under denna veckan?!