Lugna Fredag

Äntligen är det fredag. Istället för att ligga efter en dag som jag gjorde förra veckan. Så har jag legat en dag efter denna vecka. Hoppas på att ligga rätt nästa vecka =)
Mannen min jobbar hemma idag, en stund. Han jobbar sent ikväll så jag och lill killen får fredagsmysa själva. Så jag tänkte att vi skulle köpa lite hämt mat idag. Och givetvis pop corn, fick lite panik igår när jag upptäckte att dem va slut.


Vad ska Ni göra i kväll?


Köpt Färg

Jag vet inte riktigt vad som hände förut. men jag fick i alla fall en febertopp. Just nu har jag inte feber, fast jag känner mig inte helt hundra. ja ja det är väl bara att knapra lite piller så man håller sig på banan.

Har precis vart i väg och köpt färg till redskaps boden vi har byggt i föreningen. Så jag hoppas att resten blir nöjda och att et räcker. Det är ju bara att köpa mer i så fall.lånad från google

Va hände?!

Kom precis hem från jobbet. Och nu mår jag skit, fryser,känner mig allmänt dålig. Jag har ingen feber men känner mig inte alls kry. Tyvärr kan jag inte gå och lägga mig allt för länge. Prinsen måte ut och jag ska iväg vid 15 tiden och handla färg till våran förening. Och i morgon ska vi ha lill killen igen. Hoppas bara att det är något tillfälligt.
lånad från google