Uppe med tuppen

klockan ringde 7:00 =/ Älsklingen gick precis iväg till jobbet och jag ska snart göra i ordning mig. I dag går mammas flyttlass. Vi ska inte träffas förren vid 10, men de är skönt att inte behöva stressa. Så man kan dricka sitt morgon kaffe i lugn och ro. Hinna gå ut med prinsen utan att ta en allt för kort promenad.

I kväll så ska jag passa min älskade systerdotter =) Lillsyrran och hennse sambo ska i väg på 25 års fest.

Va ska Ni göra i kväll?

Är man inte kär så blir man

Som jag skrev innan så klir man kollar jag på The Holiday. Är man inte kär innan så blir man de. Det är nu man vill ha sin kärlek hemma så man kan gå och puss på han. Men jag får vänta tills han komer hem.....
Ni som inte har sett de SE DEN!!!!!!!!

The Holiday

Dagen med mamma va jätte mysig, även om hon är väldigt upprepande. Hennes närminne tog stryk vid hjärtifarkten. Vi kollade på Mamma Mia och bara mös i soffan.
Jag körde tillbaka mamma vid 17 tiden. Hon ville väldigt gärna ha en grillad korv från gatuköket i Lindome. Hon sa att de va nog den bästa korven hon har ätit.  Missförstå mig rätt här nu, men jag tror att har man varit väldigt nära att faktiskt mista livet eller varit JÄTTE sjuk. Så tror jag att man uppskattar saker på ett annat sätt. Eller va tror NI?!

Älsklingen jobbar i kväll. Så jag åkte hem till Madde och kollade på Let´s Dance och åt Thai mat =)
Men nu är jag hemma och ska kolla på The Holiday. Fast först måste jag se vilka som åker ut i Let´s Dance =)

Hur har ni spenderat kvällen?