2 dagar

Nu är det inte långt kvar och jag längtar hur mycket som helst. Det ska bli roligt och skönt att få litet break från vardagen. Det har vart lite mycket denna månaden så lite semester sitter riktigt fint.

Håller på för fullt med att tvätta och göra fint här hemma. Det är alltid trevligare att komma hem till ett städat och ordnat hem.
Nu ska i och för sig våran hundvakt bo hos oss, men jag hoppas att han håller ordning.

Dags att väcka älsklingen så han kan gå ut med lille prinsen =)

Vila i frid morfar <3

I natt halv 4 fick min älskade morfar,Bossar som jag kallade honom när jag var liten, äntligen frid.
Han har vart sjuk en längre tid så man har ju vart "beredd" på de men nu kommer jag aldrig få träffa eller prata med han mer.
Han fick i alla fall uppleva sin 78 års dag och han var jätte nöjd med den. Hans vänner var och spelade dragspel med mera för han. Han har hela tiden vart klar i huvudet, så han satt och "diggade" med när dem spelade för han.
Jag vet att han kommer vara med mig när alltid!!


♥Älskar Dig min fina morfar♥ Du kommer ALLTID vara saknad♥

4 dagar

Blev riktigt glad när jag kom till jobbet i dag. Tänker inte avslöja riktigt än varför, tidsnog får ni veta de.

Vädret i dag är ju inte så jävla roligt men efter regn kommer solsken. Kolla GPs väder och det verkar bli ganska fint nästa vecka fast då är ju inte jag hemma. 
 Vädret nästa vecka är verkligen inte helt fel, några dagar kan jag tycka kanske är lite för varma, men men hellre de än att frysa. Jag gillar inte att frysa. Åh va det ska bli kul att åka, nu längtar jag JÄTTE MYCKET!

Så här ser våran vecka ut =)

Langtidsvarsel
Fredag27. aprilLørdag28. aprilSøndag29. aprilMandag30. aprilTirsdag1. maiOnsdag2. maiTorsdag3. maiFredag4. maiLørdag5. mai
Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Lettskyet Klarvær Klarvær Klarvær Delvis skyet
22° 25° 26° 29° 30° 28° 30° 33° 36°
0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet
Flau vind, 2 m/s fra nord Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst Svak vind, 2 m/s fra nordøst Svak vind, 3 m/s fra sørøst Lett bris, 5 m/s fra sør Svak vind, 3 m/s fra øst-sørøst Svak vind, 3 m/s fra sørøst Flau vind, 2 m/s fra øst-sørøst Svak vind, 3 m/s fra øst-nordøst