Måndag 23:e

Jag började min dag med att stor handla frukost till jobbet. Eftersom jag ska åka till Tyskland på onsdag så måste dem ju ha mat så dem klarar sig.
Sen blev det en kaffe på jobbet, hann inte ens sätta igång datorn förren det va dags att åka till läkaren. Återbesök efter min insident innan jul. Men allt så jätte bra och fint ut.
Åter till jobbet och faktiskt jobba, men jag fick den del gjort trots min korta tid på jobbet.

Väl hemma va det bara att börja tvätta och städa. Vill inte lämna mitt hem i kaos plus att jag vill ha rena kläder med mig =) Jag/vi har även vart så duktiga att förbereda all räkningar för betalning med tanke på att vi åker den 25:e. Så i morgon fortsätter tvättning och städningen. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på film och äta pop corn.

Underbar Helg

Jag har inte mycket att klaga på denna helg. I fredags va vi som ni vet hos Lollo och Daniel på midag/kalas. Och det va ju kanon trevligt.
I lördags packade jag väskan och begav mig tillsammans med Kina till Kungshamn. Jessica hade inredingsparty och tjejmiddag. Jag kunde ha blivit riktigt fattig på indrenings partyt, men jag köpte bara för 600, min sambo va nog också väldigt nöjd med det hihi.
Själva tjejmiddagen va helt underbar, måååååånga goa skratt. Lite allvarsamt emellanåt men det är också behövligt.

Söndagen va inte fel den heller, mysig frukost och en lugn start på dagen.
På kvällen blev vi bjudna på middag, igen, hem till Lollo och Daniel. Det Tackar vi för =)

Trevlig kväll

Nyss hemmkommen från kalaset. Maten va kanon god och även tårtan =)


Grattis ännu en gång!!!