Hemleverans!

Kom precis hen efter ha lämnat av alla cupcakes och hallonmousse. Tänkte det är lika bra så slipper jag vara där i morgon kl 6, typ. Ska ändå vara där vid strax efter 10. 
 
Tänkte jag faktiskt skulle gå och lägga mig och kolla lite tv. Är riktigt trött nu efter denna intensiva dag.
 
Sov gott!

Bakat!

 
Om ni inte redan kommit på de själva, ett tips är att hälla upp smeten i en kanna. Man spiller mindre och det är lättare än att ta en slev,skedar eller något annat man kan tänka sig att ha.
 
 
 
YES!!! Den skar sig inte. Denna gång var jag riktigt försiktig med att blandasamman och väntade tills de var snarlika i temperatur. Jag mätte med fingret =)
 
 
 

30:e Maj!

Jisse vad tiden går fort. I morgon är det redan sista Maj. På måndag går vi ju in i Juni, räknas det som officellt sommar då?! 
 
Hej på Er!
Ursäkta min frånvaro men det har varit lite mycket. De mesta roliga saker, tänker inte berätta riktigt än vad men väldigt snart. 
I morgon så är det kalas för min yngsta systerdotter, hon blir redan 1 år. Så igår bakade jag coh syster yster. Jag ska fortsätta baka så fort jag skrivit klart detta inlägg. Ska göra min svågers favoriter, cupcakes och jag ska göra en hallonmousse. Gjorde en igår men den skar sig så in i..... Om det inte blir lyckat idag så får vi hitta på något annat.
 
Hur har Ni det där ute då?!