Vilka är Ni?

Läste precis min lilla systers blogg, där hon undra vilka som läser hennes blogg. Och det gör ju jag med, alltså undrar vilka som läser MIN =) Så Ni får hemskt gärna säga hej på ett eller annat sätt.  Ibland är Ni jätte många och ibland några färre.....   Skulle verkligen vara jätte kul att veta =)

Puss på Er min underbara läsare =)

Bada Badkar

Nu är det inte långt kvar tills jag får smita hem. Jag har fått gjort en del idag, det har inte vart överdrivet mycket att göra. Men sysslolös är man aldrig.

Nu längtar jag verkligen hem till mitt badkar. Ska släcka ner och tända lite ljus och bara njuta. Tyvärr måste ta och städa badrummet innan jag kan krypa ner. Oj det lät som om jag hade jätte smutsigt hemma, men man kan ju passa på och göra 2 flugor på smällen =P hihi


 

Förkyld

God morgon mina vänner

Sitter och nyser som en tok på jobbet. Min halsonda har gått över till vara nysig, snuvig och trött i ögonen. Men det får gå ändå, har ju ingen feber i alla fall.

Kvällen i går va jätte mysig och kärleksmumsen var uppskattade.

I dag händer det inte så mycket, hade tänkt och velat gå på yoga. Men jag tror jag passar på det i dag. Så det blir säkert mys i soffan med massa te.