Lunch vid datorn

Äntligen lite lunch i magen. Hembakat bröd, yogurt och kaffe. Mmmm va gott.
Mannen min åkte till jobbet, det blir ju så ibland att man bara ses vid dörren. Eftersom han inte har ett 9-17 jobb. Men jag tycker det funkar bra trots det. Båda hinner få lite egen tid som minst lika viktig som tiden tillsammans.

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Så jag tänkte passa på att kolla lite på FB och läsa lite bloggar.


Håller tummarna

God morgon

I dag va det ännu kallare ute. Plus att jag hade glömt ställa in bilen i garaget så jag fick ju skrapa rutorna i morse =( JA ja dum får lida. Men då är det extra trevligt att komma till jobbet och ta sig en varm koppa kaffe.

Som jag nämde tidigare så har jag och älsklingen blivit godkända som kontakt/stöd familj. Och idag ska vi träffa pojkens mamma. Det är blandade känslor. Jag är delvis nervös för att hon inte ska tycka om oss. Fast det tror jag att hon kommer att göra. (man måste vara självsäker) Sen tycker jag det ska bli jätte spännande och roligt. Jag kan ju bara tänka mig hur nervös jag/vi kommer ett vara första gången pojken kommer hem till oss. Men det ska säkert gå jätte bra.
Men håll ändå tummrana för oss =)

Kall morgon

God morgon

I dag va det riktigt kallt ca 2,5 grad visade termometern hemma. Nu knackar hösten verkligen på dörren. Men det är ju bara mysigt. Alla goa kofter,halsdukar och andra mysiga klädesplagg som man gärna tar på sig nu. För att inte tala om alla ljus man tänder på kvällen för att få den underbara mys faktorn.

Än så länge har jag inte känt av någon träningsvärk sen yogan igår. JAg menar eftersom jag är så stel så borde man kanske känna något. Fast det kanske kommer nästa gång.