Aj aj aj!

Jag har sååå ont i mina fötter. Kanske för att jag valde ett par skor som jag inte går i så ofta. I morgon blir det helt andra skor.
 
Det var faktiskt riktigt kul att komma tillbaka till hotellet. Alla goa kollegor och roliga, trvlig samt lite udda gäster. Nu ska jag hälla i mig 3 liter kaffe och bara slappa en stund.
 
 

Horse Show!

Det är som rubriken säger Horse Show i stan. Så det vimlar av hästfolk på hotellet. Fast det är lite kul. Det är nästan så jag själv är sugen på att börja rida igen. men jag tycker bara det är kul på sommaren och våren. Annars är det bara kallt och jävligt.
 
Nu är jag sviiiiin hungrig!
 
 

Tidigt!

Älsklingen lät jätte förvånad igår när jag sa strax efter 22 att jag skulle gå och lägga mig. Ja jag börjar jobba kl 07:00 (vilket han hade glömt) så det fick bli tidigt i säng. Det gick förvånansvärt bra att gå upp i morse. Var rädd för att jag skulle försova mig. Men jag var här på utsatt tid haha.
 
Hur många av Er så Let´s Dance igår?? Och om ja har ni redan fått en favorit? Jag vill att Jenny Strömstedt, Marie Serneholt och Nanne ska vara kvar. Några till men helst dem.