Semester i 3 veckor!!!!

Hej hej... Som ni märkt så har jag inte varit så jätte aktiv. Men så är det när det vart dint väder och man haft gäster och varit borta.  Nu har jag jobbat i 3 dagar, skulle jobbat hela veckan men vi går på semester idag kl 12... Ska bli så skönt.  Ska försöka skänga in ett inlägg senare. Måste visa hur duktiga jag och älsklingen har varit.

Kl 12 går jag på semester!!!!!

God morgon.

Fy fan va skönt det är att de äntligen är fredag. Kändes som om veckan aldrig skulle ta slut.
Jag ska börja min semester med att fira min älskade lilla syster som fyller 25 =) Hon ska ha en stor fest idag. "tyvärr" kan hon inte själv dricka, hon ska ha sitt an´dra barn i Oktober. Men hon kommer ha skit kul ändå de vet jag....

Nä nu måste jag jobba vidare så de inte finns så mycket när Fru J kommer på måndag....

Lite mer att göra

Ja dagen har gått rätt fort hittills, vilket är väldigt skönt. Det har inte varit överdrivet att göra men mycket mer än igår.

Idag kommer älsklingen hem från lägret han haft med ungarna. Han kommer säkert inte vara roligt sällskap ändå, tyvärr, han är säkert jätte trött och vill sova*suck*. Ja ja så är det ibland.

Ni måste gå in och kolla in Lollos blogg. Hon har kört xtravaganza nu i ca 10 veckor. Hon är så snygg, det va hon innan med förvisso.