Nya Micron!

Jag äter ju popconr gärna väldigt ofta =) I dag så var jag prova poppa i den nya micron. Det blev okej men inte bra. Jag får nog ta och testa mig fram till vad som blir bäst. Den sa på 1000 i 3-4 min, påsen var inte full poppap och det var en del brända. Inte riktigt godkändt men som sagt det var första gången. 
 
 

Fel sida idag!

Jag är inte på det bästa humöret idag. Fråga mig inte varför för det vet jag inte.
Men så är det i dag.
 
När jag kom hem igår så var det en bänkskiva på plats. Snickarna hade råkat göra sönder ena hörnet på diskhon. Det är i porslin. Ja då får vi vänta en vecka på en ny, plus att kaklingen blir ju också lidande. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag har i alla fall börjat packa upp i köket. tar lite tid bara, vet inte riktigt hur jag ska ha de. Jag hade en plan men det blir inte alltid som man tänkt sig.
 
Frukost och lite tröst kaka!
 
 
 

Pynta och dona!

Förutom att mitt hem är i kaos så är även min framsida de. Det är liksom ingen idé att göra fin så länge dem kommer att "springa" fram och tillbaka. Men när allt är klart, vilket jag hoppa spå att det blir senast tills på fredag. Då ska jag ägna hela min helg till att städa, pyssla och pynta.
 
Min bänkskiva har kommit och vad jag hörde från grannen så är killarna där och grejar =)
Är nyfiken på hur det ser ut när jag kommer hem.