Jobbmässa!

Japp det ska jag också på i morgon. Förhoppningsvis så öppnar det fler dörrar och ev arbetsmöjligheter.
Trodde det skulle kosta pengar men det är faktiskt gratis att gå in. Så i morgon 9:45 bär det av åter igen till den stora staden haha. Fast jag tar bilen faktiskt.
 
http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Kontakt/Hitta-din-arbetsformedling/Kontorssidor/Region-Vastragotaland-Halland/Vastra-Gotaland/Goteborg-Bygg/Aktiviteter/1-23-2013--.html?occurence=1361350800000&modal=true
 
Nä nu har jag varit så förbannat drivftig så jag förtjänar att sätta mig i soffan en stund och bara slappa!

Äntligen!

Hej hej på er. Min egen dator håller på att total krascha så den vågar jag inte använda. Och mannen har vart borta med sin dator. Och jag får inte till det med att blogga via mobilen. Men nu så har jag lyckats sno åt mig datorn en stund haha.
 
Vad har hänt sen sist?! Jo jag har sökt en Hotellreceptionist utbildning på komvux på ca 40 veckor. Ska köra på 50% fart. Annars förlorar jag min a-kassa och det vill jag inte.
Studielån tänker ni?! Nope vill inte ha det igen, inte nu när jag lyckats att betala tillbaka allt mitt förra.
Så jag ska även kolla på extra jobb som hotellreceptionist =) Ska även ta kurser i tyska på komvux. Tror verkligen att det händer lite mer med min tyska om jag sitter på lektion så att säga.
 
Vad händer hos Er där ut?!

Plugga!?

Är det något som jag måste göra för att få de jobb jag vill ha?! Jag vill jobba som receptionist eller varför inte på hotell. Men för att öka mina chanser så kanske jag måste sätta mig i skolbänken igen. Men jag vill verkligen inte skaffa mig studieskulder nu när jag äntligen har blivit av med dem. Alternativet är att jag skaffar ett extra jobb och pluggar vid sidan av. Har suttit och kollat på lite utbildningar nu hela förmiddagen. Men det verkar som jag måste plugga upp ett ämne. Min absolut svagaste punkt, matte A. Ja jag hade IG i de. Matte och jag går inte ihop. Jag och ekonomi går ihop men det är inte samma sak. Ska på ett möte och diskutera mina möjligheter nästa måndag. Håll tummarna för mig är ni gulliga =)