Dagens inköp!

jag tog en liten shopping runda efter jobbet. Första stoppet var Ikea, har pratat i över 3 år att jag ska köpa en sådan hylla, ha på altanen men blommor på . Och äntligen har jag köpt den. Den är verkligen inget speciellt men billig och duger att ha utomhus.
Det andra stoppet var på granngården. Köpte en klätter stång till mina Clematis. 
 
 

Glömde!

jag hade verkligen varit duktig och gjort matlåda att ta med till jobbet. Men den glömde jag givetvis i morse. Så det var ju bara att åka till Ica och handla lunch. För att vara halvfabrikat var det okej. Lite salt på så blir det mesta gott haha.
 
 
 

3 veckor!

God morgon!
 
Då var helgen över för denna gången. Och min nedräkning till semestern har börjat. Jag ska jobba 3 veckor till. Älsklingen gick i fredags.
 
I fredags så var vi på överraskning fest för vår kära KJ. Det var riktigt trevligt, vi kom dock lite senare (lagom till tårtan) eftersom Micha jobbade. Jag hade valt att köra men det gjorde inget. Vi var hemma 04:30, då hade jag varit uppe i 23 timmar. Var rätt trött kan jag säga. Vi sov faktiskt inte bort hela dagen dan efter. Utan vi gick upp vid halv 10.
Efter kaffe och frukost så gick vi loss på saker som skulle slängas. Tog en tripp till återvinningen, känns alltid lika skönt att få rensat. Micha fortsatte bygga på tv-bänken. På kvällen blev det film mys i soffan. Söndagen var både fixa och dona dag,samt att vi hade fika med grannarna. J och M var i krokarna så dem kom förbi också. Fick även träffa deras lille son för första gången. Så liten och söt.
 
 
Nä nu får jag jobba lite. Hörs senare.