Fullt upp och inget vettigt att skriva

Ja det är precis så det är.  Men jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka nu. Jag vill faktiskt inte skriva massa skit. Som jag egentligen gör nu med.
Men jag mår kanon bra det börjar ju bli fint väder mm igen. Och ÄNTLIGEN så har Viktoria och Daniel gift sig. Jag såg HELA bröllopet. Det va såååå jävla fint, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna...

I dag ska jag och älsklingen ha röja dag, ska åka till återvinningsstationen och slänga massa skit vi inte ska ha. Plus att vi ska åka och köpa nya madrasser till sängen. Sen ska vi försöka städa lite så man inte behöver göra allt på frrdag. Då våra älskade vänner kommer och firar midsommar med oss =)

Gräsänka över helegn

Japp älsklingen är på läger med jobbet så det är bara jag och prinsen hemma i helgen.
Men jag fullt upp ändå så det ska nog inte gå någon nöd på mig =)
I dag är det firma fest, det ska bli trevligt. Även om jag inte är taggad för fem öre. Skulle egentligen vilja krypa upp i soffan med chips,dipp och en bra film. Men det bli säkert kul när man väl kommer dit.
I morgon är det ju som alla vet Viktoria och Daniels bröllps. och det får man ju inte missa. så Lollo, Erica och lilla Ellie kommer hit. Det ska bli mysigt att ha dem här. Ska ringa Sandra och kolla om hon ville/skulle komma....

Nä dags för en kaffe i solen.

Ska Ni se bröllopet?

Underbara dag

Ja det får jag hoppas att det blir. Men hittills så känns det bara bra. Solen skiner, jag känner mig på bra humör, om än dock lite trött. Ska snart åka och köpa bröd till frukosten.
Efter jobbet ska jag äta lunch med Sandras mamma. Varför kanske ni undrar. Sandra läser till kock en dag i veckan och dem lagar mat på Burgården. Så idag är det sista dagen för sägongen så hon tyckte det skulle vara kul om vi kom och åt.
Vad som händer sen vet jag inte.

Ha en bra dag så länge