Back on track!

De senaste dagarna har jag varit svin trött och på riktigt dåligt humör. Tycker det är så jävla jobbigt när man (läs jag) verkligen känner hur arg och irriterad jag är. Det är hormonerna dagarna innan den förbannade mensen. Men nu är jag på bättre humör och det är fredag.  
I helgen blir det 2 års kalas för Lilja och så ska vi fira mamma.
 
Det regnade verklig hur mycket som helst i går. När jag stod i köket igår kväll, lyste solen jätte fint och starkt. Samtidigt som det regnade.
 
 
Och den här tog jag i morse på väg till jobbet.
 
 
 

Måndag kväll!

Efter jobbet igår åkte jag och handlade veckans mat. Sen satte jag i gång med middagen. Det blev lax fylld med fetaost kräm. Det är verkligen såå gott. Det fick även bli dagens lunch. Lite roligare mat än i går. Resten av kvällen så var det soffläge med maken, det var riktigt mysigt. Mamma kom förbi på en te det var trevligt.
 
 
 

Lunchen!

Det blev gårdagens rester, som så många andra gånger. men den var inte så kul idag tyckte jag. Pasta carbonara, den är inte så god att värma. men det var ju mat i alla fall. I morgon så blir det lit goare mat. Ska nämligen göra lax i ugnen med fetaost kräm och en god sallad.