27:e November!

God Morgon!
 
Trots att jag gick och la mig i tid och somnade fort. Är jag riktigt trött, känner att jag kommer inte riktigt igång. Jag är givetvis på jobbet och har börjat att jobba. Jag har ätit frukost och druckit kaffe OCH te.
Trots de så känns det som om all luft och kraft har försvunnit. Ja ja klockan är ju bara 9. Kanske ändrar sig helt efter lunch eller innan.
 
I kväll blir det yoga med Amanda. Hoppas det ska hjälpa att kanske bli lite piggare i morgon. Tror jag verkligen får börja träna yoga mer än en gång i  veckan.
 
 
 

Dagen som var!

Ja då var jag hemma igen efter alla projekt för idag. På jobber gick det bra. Hann inte så mycket som jag ville. Fast det är klart jag gick ju lite tidigare pga mötet.
Efter mötet var det bara att åka tillbaka till stan för tyska kursen. Det gick bra, känns som det lossnar mer ochmer. ja nu ska jag inte ta i. Men grejen är att jag kan en hel del ord. Fast jag är ganska dålig på att sätta ihop en "normal" mening. Men det viktigaste är att min kära tyska familj förstår vad jag menar och vill ha sagt =)
 
Nu blir det kvällsmat =)
 
 

Mitt i veckan!

Ja då var det helt plötsligt onsdag igen. Det innebär jobba på Lundysjukhus och tyska kurs i kväll.
och jag har faktiskt redan gjort läxan inte för att det gick så bra. Men den är gjord. Det är näst sista gången som vi träffas innan nästa kurs.
 
Vad händer annars?! Inte så mycket. Jo jag ska ju på möte idag med Amanda. Vi ska prata lite framtidsplaner och så.
 
Nä men ha en underbar dag så länge =)