Redo för sängen!

Nu har jag packat allt som ska med i morgon. Tror inte jag har glömt något. Har jag gjort de så får det vara så. 
 
Det kommer bli en lååååång dag i morgon men förhoppnigsvis en väldigt rolig. 
Först ut är Cathrine, ska hjälpa henne med att fixa i lokalen inför lördag. Sen blir det snabb uppfräschning åka ner för att ha PHP. Vilket jag givetvis ser framemot. Ska bli riktigt spännande att sitt "första" utanför vänkretsen. Jag har ju på ett sätt hållt i det här innan när jag sålde Mary Kay. Men det är ändå inte riktigt samma sak. Jag pratade med värdinnan idag. Hon verkar väldigt trevlig och go tjej så det kan inte än annat bli bra. 
Hoppas ni håller tummarna för mig =)
 
Här är allt som ska med!
 
 
Tack och godnatt för idag =)

Gott!

Det blev inte stan för min del. Jag åkte först till mamma och hjälpte henne med lite saker. Efter det åkte jag till Erikshjälpen här i KBA för att kolla inför på lördag. Jag hittade en sådan klockren klänning. Så nu vet jag inte riktigt vilken jag ska ha. Men det lutar åt den jag köpte idag. 
 
Till middag så blev det min absoluta favorit, fläsk med löksås. Det är såååå förbannat gott. Om jag skulle kunna välja vilken måltid som skulle bli min sista så skulle jag välja de. 
 
Nu ska jag sätta mig i soffan en stund med maken, tro det eller ej haha.
 
Sen måste jag packa ner allt som ska med i morgon. 

Pay day!

Så då var alla räkningar betalda. Alltid lika roligt. Fast denna gång var det ganska roligt, finns mer pengar över va vi trodde. Då blir man glad =)
 
I dag ska jag förbereda mig inför morgondagens home party. Ska packa ner alla sakerna, ringa värdinnan och packa in i bilen. Samt att jag ska nog öva lite på vad och hur jag ska säga saker. Även om jag inte gå efter något manus så vill man(läs jag) har något förberett i huvudet.
 
Ska åka in en sväng till stan och kolla på lite mer saker inför lördagens fest.
Men först ska jag kliva ur pyjamasen och göra mig i ordning.