Fortfarande ont..

Guuuuud va sönt det är att det är fredag. Jag känner mig fortfarande lite trött efter gårdagen plus att jag fortfarande har ont i munnen efter tandläkaren.
I helgen ska vi ha lill killen, det ska bli lite mysigt.

Nu i sista minuten har jag äntligen skrivit ALLA julkorten. Det är bara att lägga dem på lådan och vi ska skicka paket till Tyskland.

Vad ska man kolla på ikväll nu när Idol är slut?!

Spendera byxorna på idag

I dag har jag verkligen stor shoppat =) jag orkade inte ta kort på allt, tyvärr.
Men shoppingen började med julklappar till dem små, sen blev det en lunch dejt med finaste Lollo och sötaste Filippa. Sushi stod på menyn, tyvärr så kunde jag inte riktigt avnjuta den som jag brukar. Har fortfarande ont när jag äter men det gick ganska bra. Sen blev det en hel del kläder. Så nu kan jag rensa i min garderob igen, lycka!
Köpte även 2 par skor,en ny plånbok,mascara, ögonskugga, 2 bh:ar, troser. Och givetvis fick älsklingen sina spel han vill ha och parfym.
Vi klämde även in en fika mellan varven. Nu är denna shopping tjej trött så nu är det sängen som gäller.

Tack Lollo och Filippa för en jätte trevlig dag!!!!


Tandvärk men lycklig =)

Äntligen så sitter mitt arv, i alla fall en del av de, på mitt konto. Det känns sååååå skönt. Har redan ringt banken och gjort mig skludfri från dem. Ni anar inte vilken härlig känsla det är. Redan denna månaden som är nu så "sparar" jag lite dryga 1000 kr. Och i dagarna så kommer jag kuna betala mitt csn lån. känns som julen är räddad och att det bara kan bli ett bättre år nästa år =)

Vad har hänt annars?! Jo i går så va jag hos tandläkaren och drog en visdoms tand =( Fick sy 3 stygn bara för hon va tvungen att snitta eftersom den satt så långt ner. Så mitt mat intag har bestått av flytande föda sen i går kl 9.

Snart ska jag i väg och storhandlamat. Ska bli skönt att fylla frysen igen och med massa julmat =)