Sommar väder

Äntligen så är det lite sommar värme ute. Det har i och för sig vart mysigt att bara vara inne och slappa i ett par dagar. Men nu längtar jag ut. Så nu ska vi i väg en sväng.
I morgon så ska vi på marknad i Bua, det ligger lite innan Varberg, det ska bli trevligt. Jag hoppas givetvis att dem har brända mandlar annars är det ingen riktig marknad haha


ha en skön dag mina vänner =)

Njuter.....

Guten Morgen

Som Ni kankse märker så har lite semester från bloggen också men jag ska försöka att göra ett inlägg om dage i alla fall.

Jag/vi njuter i alla fall av att ha semester, det har int eriktigt sjunkit in än att man har de. fast det är ju egentligen bara andra dagen. Helgen kändes ju inte som semester precis.

Med tanke på att de väder vi har haft har vi inte gjort så mycket. Jag och älsklingen va ute och åt i lördags och fick spontan sällskap till bordet. Det va riktigt trevligt.

I söndags så va jag med sandra på Roxsett, det va RIKTIGT trevligt. Va ute och åt innan, den här gången blev det greiskt. Oh satan va mätta vi blev, det är ju inte lite mat man får på tallriken.

Jo jag har även hunnit med att gå på marknad.

Hur har Ni de??

SEMESTER!!!!!!

Då har man ÄNTLIGEN gått på semester!!! Och det känns såååååå gôtt. Har hällt en grogg för att fira =)
Fikan med sandra va trevlig, tror vi gick igenom allt man prata om. Tack sandra!
I morgon ska vi köpa klinkers,förhoppningsvis, så vi kan få klart badrummet.
Och om vädret tillåter ska min fina underbara vän Lollo och hennes Daniel komma hit och grilla. Annars så får vi väl bara hitta på något annat.
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla hur det går för min älskling, som håller på att få ordning på sin/våran HTPC.

hej så länge