Min frukost.

God morgon Goingar.


Jag hade lite svårt att somna igår, så jag började kolla på Once upon Time från början.

Snart ska jag åka till Emma och pyssla och snacka skit. Men först fick de bli lite frukost. Jag gjorde en Mango chai smoothie, det var även bananer i. Det skulle vara mandelmjölk de har jag aldrig provat innan. De är Leila Lindholms recept. Det var riktigt god, dessvärre hade jag ingen färsk mango. Jag hade bara fryst, den smakade bra men kanske den hade haft mer mango smak om den hade varit färsk.  


Bonde Söker Fru!

Jag tror att jag aldrig kommer att tröttna på de. Jag blir så glad när jag ser de, samtdigt som det blir skämmskudden i bland.
 
Det blev inget pyssel i dag. Men jag ska åka hem till Emma i morgon och pyssla. Min väska är packad och står redan i hallen. 
 
 

Hemma igen!

Det blev en sväng in på Ica. Det var dags att fylla på lite mjölk mm. Något som är riktigt kul är Ica Maxi här i Kungsbacka, dem har börjat med att sälja och göra sushi. Dem har en helt egen lite monter/kök o butiken. Det är något jag måste prova när de har öppnat.


Äter ni sushi? 

Väl hemma så fick der bli lite lunch. Det blev hallon smoothie och panerad dubbelmacka med ost och skinka i mitten. Så förbannat gott.