Sprudlande glad

egentligen har jag ingen direkt anledning men jag känner mig bara så glad och lycklig. känner att energin som vart borta ett tag nu har kommit tillbaka. Och den känslan är sååååå underbar =)

På vägen hem från jobbet så åkte jag och köpte kaffe latte till mig och älsklingen. Han blev glatt överrsakad både för kaffet och att han slapp ta bussen till jobbet. jag skulle egentligen jobbat heldag. Men det va inte så mycket att göra så vi sprar dem timmarn tills dem mer behövs. Och det kommer att komma.

För övrigt så ska jag åka och byta bäck på bilen. Eller ja våran däcknisse ska byta däcken. Sen ska jag fäölja med Lollo när hon klipper och färgar håret =)

Vad ska Ni göra idag?Lite Ljus i tillvaron, eller på toa hahah


Huvudvärk

God morgon

Nu är det 3:e dagen jag vaknar med huvudvärk. Kan inte påstå att det är så kul. Men va gör väl de när man mår kanon bra egentligen. Har en underbar sambo och fantastiska vänner♥ Just nu är det lite gråmulet ute men i mitt sinnne skiner solen.

Hur mår Ni idag??

Onsdagen

Japp det blev en snabb sväng dit. Hittade lite roliga saker. Eller ja, ljus,tvättmedel,deo till älsklingen,smink pads. Hmm sen va det nog inget mer.
Sen åkte jag och Lollo hem till mig och njöt av de sista sol timmarna för dagen.

Pratade med goa Therese i ca 1½ timme♥. Vi kom nog in på de mesta man kan prata om tror jag. det va i alla fall ett väldigt trevligt samtal.

Vi har en spegel i hallen som jag som jag haft ganska länge och som jag givetvis gillar. Fast nu har jag börjat tröttna på färgen på den. Så jag har börjat att måla om den =) Hoppas det blir bra. Det ska inte bli "perfekt" för jag vill ha den lite "sliten". Ja ni fattar. Ni får före och efter bilderna när det är klar.

Nu väntar jag på mannen min ska komma hem. han ringde och frågade om jag kunde hämta han.
Ja självklart kan jag de sa jag, men DU har ju bilen =) haha...


Nu kom älsklingen  hem. Hörs i morgon =)