Mamma!

Idag fyller min älskade mamma år och det ska vi givetvis fira. Efter jobbet så blir det grillning med familjen. Det ska bli riktigt kul, det var längesen som vi alla var samlade.

Nu sitter jag åter på tåget till jobbet.. Idag var det riktigt kallt. Väldigt höstigt i luften, ja givetvis vet jag att den är på väg. Men jag tycker att vädret och årstiderna växlar väldigt fort i det här landet. Man (läs jag) hänger inte alltid med. Nu när mörkret kommer, ökar mitt ljuskonto markant ;-) Men ljus är ju såååå mysigt.


Tidigare!

Nu när alla hade checkat in så blev det väldigt lugnt. Så jag fick gå hem. Gjorde inte så mycket att jag förlorar lite pengar, ska ju upp 6:30 imorgon så det ska bli skönt att komma hem.

Fullt ös!

Jag kan ju inte påstå att jag fick en lugn start på mitt arbetspass. Det är ju som sagt Mary Kay mässa/seminarium. Och många bor ju hos oss, vilket är väldigt trevligt. Så det har full rulle fram tills nu. Jag klagar inte men det är trevligt att hinna andas emellanåt ;-) Nu äntligen så har jag rast. Ska njuta av min kopp kaffe och ta lite frisk luft.