Nu är dem här!

Maken hämtade svärföräldrarna (mina) vid 10 i morse. Jag stannade hemma och fixade med det sista. Samt att jag förberedde frukosten. Som vi naturligtvis åt på altanen. Vilket underbart väder det är.
De fina vädret ska hålla i sig men det ska sjunka i graderna. Ja ja bara det inte regnar så är jag nöjd.
 
Efter frukosten åkte vi och handlade byxor till Micha. Han är inte lätt att gå i affärer med. För det första så gillar han inte att gå i affärer. För det andra så är han liiiiiiiite (okej jävligt mycket) kräsen. Visst det ska man  väl vara ( i måttliga mängder). Jag och Sabine hade lite roligt åt han.
Sen var det dags för mig att åka till jobbet.
Och nu sitter jag här i min ensamhet. Men det ska gå bra . Jag är ju sedan "ledig" farm tills nästa gång jag ska jobba!
 
 

Full rulle!

Det märks att sommaren är på väg. Vi har mer eller mindre fullt hotell. Vilket givetvis är jätte kul. Och idag så har jag många in-check, till skillnad för bara 3 veckor sen jag jobbade. Men alla är så trevliga och glad (peppar peppar) så det är bara roligt.
 
Det enda som är tråkigt är att jag inte kan njuta av vädret men jag får njuta av det i veckan. Hoppas bara att det håller i sig så här. Får väl gå in och kolla på yr.no.
 
Berätta gärna vad Ni göra en som som denna!

Jobb helg!

Om ca 1 timma ska jag bege mig till jobbet. Det ska givetvis bli kul. Men just nu känner jag att jag inte riktigt hinner att jobba denna helg. Men men så är det ibland. 
 
Jag har i alla fall vara lite duktig på morgonen. Jag har bakat en liten välkomst cheescake. Den som vi hade på Michas kalas. Som jag nämnt innan så kommer mina älskade svärföräldrar hit i morgon. Det ska bli jätte mysig. Tanke är att jag ska följa med och hämta dem. Kanske hinner med en fika innan jag åker till jobbet.