Ullared och middag

Var i Ullared igår. Herrejävlar va folk de va i butiken. De va första gången på säkert 2 år som jag va tyungen att stå i kö in. Fick inte ens handlat allt jag hade velat. Vi va kanske lite för länge på undervåningen. Men jag kan kolla på dem andra grejerna på Ikea eller på ÖB.

Väl hemma så va de att ställa sig vid spisen. Vi skulle få gäster kl 20 och vi kom hem 19:30.
Men de gick bra när väl maten av klar så blev alla mätta och nöjda =) Kollade även på en film.

Idag (lördag) så har vi grejat här hemma. De behövs nästan alltid, eller man kommer på saker man kanske vill ändra på. Har även lyckats tvätta 2 maskiner.

Ikväll så ska jag och älsklingen till The square och äta candle light dinner for 2 =P
Ska bli så mysigt. Men inna de så ska jag upp till pappas grav och tända ljus.

Jag hoppas ni alla får en riktigt trevlig kväll =)

Kram kram

Storhandlat Mat

Jisses va folk de i affären =/ Men nu har man iaf handlat så man har mat en stund framöver =). Och med tanke på att vi ska ha gäster  i morgon så vart jag tvungen att handla idag. I morgon hinner jag defenitivt inte, jag ska ju till Ullared, eller vi rättare sagt. Har även köpt massa godis i fall att de kommer massa ungar och plingar på dörren.
Så nu är de dags att bänka sig framför tvn. Ska nog ta en kopp the.

Ha en underbar kväll mina vänner.

Strålande sol

Snacka om att de är underbart väder idag =) De enda tråkiga är att man ser verkligen att fönstrerna måste putsas =/ Ja ja de kan jag göra till helgen orkar inte de idag.
Älsklingen är hemma nu ett par timmar innan han ska tillbaka till jobbet. Så jag har fått honom att hänga upp tavlor =) Klart jag kan göra de själv men de är roligare om man är två.

Annars står de inte så mycket på "schemat" idag. Ska planera nästa veckas matlista och va vi ska äta imorgon.
Ska ev ha några vänner på middag. Men först ska vi till Ullared och shoppa =P Så jag hoppas att de inte är allt för mycket folk, de är ju trots allt november lov...

Nu är e iaf dags för lite kaffe =)

Va ska ni göra till helgen?!