Ny vecka nya möjlighter

God förmiddag

Förlåt om jag inte har varit så flitig med att skriva. Men jag kände att jag behövde en liten söndags pause. Men nu är de Måndag vilket innebär ny vecka och nya möjlighter.
I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog hitta på något med min älskling som är ledig idag =) Ska även ringa min vän Lollo så vi kan boka in en dag som vi ska se SATC 2. Det börjar bli dags nu tycker jag.

men nu måste jag jobba vidare.

Vad ska ni hitta på idag?

Väntar på älsklingen

Då va man i ordningjord ifall något kul skulle hända. Pratade med Lollo förut och vi funderar på att se schlagern trots att Sverige inte är med. Jag menar det kan ju vara roligt och bra låtar ändå =) 
Nu tycker jag i alla fall att älsklingen ska komma hem. Det börjra bli tråkigt utan han nu.

Spa pedikyr och ICA träff

God morgon

Gårdagen va helt underbar. På jobbet flöt det på bra. Sen va det äntligen dags för att pyssla om mina fötter. Hon som gjorde det va väldigt trevlig och duktig. Fick beröm för att jag redan hade fina och bra fötter. Tack =) Personligen så hatar jag fötter. Dem är fula. Dock inte bebis fötter hihi

När jag kom hem så spelade jag och älsklingen Nintendo 64 haha det va väldigt längesen jag spelade det. Så ni kan ju gissa vem som förlorade hahah.

På kvällen va det dags för vår årliga ICA träff. Vi är några stycken som brukar samlas 1-2 ggr om året och tjöta skit och gamla minnen från när vi jobbade ihop. Det är alltid lika trevligt.

Rekommenderar att åka hit och göra behandlingar. Det ligger i Kungsbacka.


Jag förlorade fett hahah